Liv i balance – når jeg finder guld på nettet

De dukker som regel op, når jeg er i gang med noget andet og lige skal finde et link, en ressource eller noget i den stil. Så kommer jeg fra den ene side ind på den anden og som man siger om enden af regnbuen – så ligger der en skat. Eller i hvert fald noget, jeg ikke kendte til før. Det vil jeg naturligvis dele med dig, for det er den slags skat, der bliver større af at vi deler den. Det er viden. Det er ressourcer, som bliver stærkere af, at vi får kendskab til dem og selv bliver i stand til at handle mere hensigtsmæssigt. Det handler om hvordan vi ser og forstår børn med udfordrende og problemskabende adfærd. Hvordan vi selv tager ansvar og ændrer vores egen praksis. Uanset om du er fagperson eller forælder. Det er en medmenneskelig tilgang, som jeg er optaget af og som giver så meget mening. Men altså – tilbage til min skattejagt.

Først og fremmest skal du ikke snydes for muligheden af at deltage i et spændende seminar i Sverige med så prominente navne som Bo Hejlskov Elvén, Ross Greene, Peter Vermeulen, P. Sandstrak (som jeg ikke lige kender) og Christian Stewart-Ferrer.

http://livesinthebalance.org/sites/default/files/Gothenberg%20Summit%202016.pdf

Jeg ved ikke mere end der står i denne flyer, som jeg fandt på nettet, hvor du også kan se programmet for dagene og hvordan du melder dig til. The First Annual European Summit on Non-Punitive, Non-Adversarial Interventions for At-Risk Kids finder sted i Göteborg, Sverige 31. oktober-2. november og koster 3.500 svenske kr. for alle tre dage inkl. forplejning.

Og – i min søgen efter mere info om dette spændende arrangement (som jeg desværre ikke selv kan deltage i, da sødeste Alfred har fødselsdag 2. november), stødte jeg på siden Lives in the Balance – changing the concersation about and with behaviorally challenging kids.

Som de selv skriver på forsiden:

“How you think about and treat behaviorally challenging kids is about to change for good!

This website contains a ton of free resources – including guided tours, streaming video, a vast Listening Library, and lots of other helpful stuff — to help you do it! And if you want to help Lives in the Balance advocate on behalf of behaviorally challenging kids and their caregivers, we’re ready for you there too! Not sure where to start? Definitely with one of the Walking Tours below.”

Og så er der ellers bare oceaner af ressourcer du kan dykke ned i, blive klogere af – og ja, jeg ønsker mig lige 17 timer ekstra i døgnet til at læse i. Så er det sagt!

Bag siden står Mr. Low Arousal Ross Greene – og så ved du bare, at det er fagligt forsvarligt og menneskeligt lige i hjertet.

Det var alt – god læsning! Og hvis du skal deltage i de spændende dage i efteråret 2016, må du meget gerne skrive til mig på kathrine@autismetanken.dk – for jeg synes det lyder meget spændende og er altid på udkig efter mulige gæsteskribenter.

Skriv et svar