Low arousal med Bo Hejlskov Elvén

Jeg ved, at det kan knibe med tiden, selvom du gerne vil sætte dig ind i nye områder og få ny viden til glæde for dem omkring dig. Det kræver tid og overskud at sætte sig ned og få læst. Finde bøger, artikler, huske det hele og ikke mindst få det anvendt. Derfor er det rart med videoer. Små ‘hapser’ der giver guldkorn og ting at tænke over. Selv elsker jeg når en formulering er ‘lige i skabet’ og næsten kan ændre mit verdensbillede.

Sådan har jeg haft det med de fine videoer som Skolen ved Sorte Hest har lavet med Bo Hejlskov Elvén om low arousal. Hvis du ikke har set dem (alle) endnu, kan du enten hoppe ind på skolens YouTubekanal og se hele serien – eller du kan plukke i dem og vælge hvilken haps du har brug for via min lille oversigt her.

Hvilken video er din favorit?

Skriv et svar