Mere vægt på skuldrene? Ja tak!

Dette er hverken et sponsoreret indlæg eller på anden måde en direkte anbefaling fra mig. Kald det en praktisk oplysning, som du måske kan have glæde af. Jeg er nemlig stødt på denne fine side – spektrumshop.dk – som egentlig ikke er ny, men bare Autismeforlaget i andre klæder og med mere tilbehør.

Så hvis du leder efter bøger om autisme, aspergers, ADHD, udviklingsforstyrrelser eller hjælpemidler som kugledyne eller denne fantastiske hættetrøje som har indbygget vægt på skuldrene, så finder du det i shoppen.

Sådan en trøje ville være værd at overveje til Alfred, som ofte har brug for at blive trykket eller mast. Mas mig, mor! siger han ofte – og så er det jo godt at jeg kan lægge vægt i og mase den kære dreng. Enten ved helt bogstaveligt at lægge mig oven på ham og tynge ham ned med hele min krop mod hans – eller ved at trykke fast på f.eks. hans hovede, skuldre, osv. Alfred er god til at sige hvad han har brug for – og så må jeg hjælpe hvor jeg kan.

Er der nogen derude, som har erfaring med en bluse som denne eller kugleveste? Vi har pt. både kugledyne og kædedyne til Alfred, som han godt kan lide at skifte imellem.

Posted in Alt

Skriv et svar