Mød Maja

Få det fra hestens mund – eller sagt mere korrekt – lær om autisme fra autister. Som f.eks. fantastiske Maja Toudal. Hun er en ung asperger kvinde, der på begavet vis lukker os uvidende ind i autismens verden. Jeg har oplevet hendes foredrag i forbindelse med Kirsten Callesens Pionergruppe for snart længe siden og følger hende troligt på YouTube. Hun kan nu bookes via Psykologisk Ressource Center til foredrag, men også til samtaler med autister og pårørende.

Og så kan jeg på det varmeste anbefale at abonnere på Majas kanal på YouTube. Jeg bliver altid klogere, når jeg ser Majas videoer, som primært er på engelsk. Hun er velformuleret, begavet og gør en kæmpe forskel for mange mennesker.

Nå ja – og udover at være super klog, smuk og velformuleret, så kan hun altså også en hel masse med musik.

(Billedet har jeg været så fræk at låne fra Psykologisk Ressource Center. Sig til, hvis jeg skal fjerne det.)

One thought

  1. Reblogged this on Inge Wie and commented:
    Få det fra hestens mund – eller sagt mere korrekt – lær om autisme fra autister. Som f.eks. fantastiske Maja Toudal. Hun er en ung asperger kvinde, der på begavet vis lukker os uvidende ind i autismens verden. Jeg har oplevet hendes foredrag i forbindelse med Kirsten Callesens Pionergruppe for snart længe siden og følger hende troligt på YouTube. Hun kan nu bookes via Psykologisk Ressource Center til foredrag, men også til samtaler med autister og pårørende.

Skriv et svar