Nytårsfortsæt med god stil og ekstra støtte

Jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg er ikke pjattet med teksten ‘Lidt autisme har man vel altid’ – men jeg er pjattet med formålet, som t-shirten støtter. Det er nemlig Landsforeningen Autisme, og jeg har skrevet om Run4Charity før.
Du kan købe t-shirts til hele familien. Der er nemlig også børnestørrelser. Så når du alligevel skal ud og luftes (nytårsfortsæt eller ej), så hop i en t-shirt med ekstra støtte i. Du købe dem lige her.

Også gode til at slå græs i, når den tid kommer. Mens det er koldt kan du bare have noget langt under.

20120803-153544.jpg

 

Og når jeg skal løbe mit livs første halvmaraton d. 29. marts, skal jeg selvfølgelig også have min t-shirt på. Det motiverer til at give den en ekstra skalle. Også fordi Alfred og August har lovet at komme og give high fives undervejs…

20130613-220932.jpg

Hvad har du af mål i det nye år?

Skriv et svar