Og vinderen er…

Mona!
Tillykke – du har vundet en t-shirt fra Run4Charity til fordel for Landsforeningen Autisme! Dit bud på 59.30 kom tættest på, for jeg (følte at jeg) fløj gennem Københavns Kvindeløb i dag i tiden 58.55. Jeg sender dig en mail.
Altså – jeg føler mig også totalt som en vinder i dag på flere planer. Mine fødder har f.eks. vundet to fine blodvabler, som jeg vil spare jer synet af. Men jeg er ikke færdig med det løberi af den grund. Jeg føler mig også som en vinder, fordi jeg havde søde August og min seje daddy (som bl.a. løb New York Marathon som 60-årig!) som heppekor. Det er vigtigt, at der er nogen som tror på én, hepper, holder ud til man er kommet i mål – uanset tid. Den hurtigste i dag løb på ca. 33 minutter, så sammenlignet med hende, er jeg en padde. Sammenlignet med mig selv gik det ganske godt.
Sådan er det også med vores børn – de skal heppes på, tros på, kæmpes for. Og så skal de kun sammenlignes med sig selv – en helt unik målestok.

20130616-195020.jpg

One thought

Skriv et svar