Om Kathrine

fil-06-01-2017-17-23-11

Hej!

Jeg hedder Kathrine Felland Gunnløgsson – og der er 1.000 måder, som jeg kan præsentere mig på. Her er noget af det vigtigste:

Jeg er gift med Mikkel og sammen har vi to dejlige drenge –  Alfred fra november 2004 og August fra juli 2007.

At være mor er meget betydningsfuldt for mig. Det er et stort ansvar og en stor glæde (og en hel masse besvær og ballade). At blive mor til Alfred var starten på min rejse ind i den autistiske verden, hvor jeg har fundet mig ganske godt til rette.

Jeg tilbyder rådgivning, terapi og pædagogiske forløb som psykologisk konsulent hos Molis – og du er velkommen til at kontakte mig på kathrine@molis.dk eller på 51920967. Jeg har samtaler og forløb med børn, unge og voksne med autisme – og deres familier.

Jeg har tidligere blandt andet arbejdet i DGI Inklusion med projekter for børn med særlige behov. Jeg er aktiv i Landsforeningen Autisme og næstformand i A-Team (og er glad for at løbe).

Jeg har en cand.mag. i dansk i bagagen sammen med en hel masse autismeviden (både teori og især praksis) – og er født og opvokset i Frederiksværk. Og så drikker jeg meget kaffe.

Da Alfred blev født startede jeg bloggen The life of us som en slags familiedagbog. Det er den stadig – og du er velkommen til at kigge forbi der også.

Hvis du vil vide mere – eller hvis du har spørgsmål – kan du sende mig en mail på kathrine@autismetanken.dk