Ordnung muß sein

20120623-180446.jpg

Struktur og orden – vi bliver lidt i samme rille som sidste. For vi er i sommerhus og der er mange fordele ved vores paradis, som drengene kalder det. Det er ikke kun fordi der er plads til udendørsleg og en generel feriestemning med tv til maden – her er også så småt, at orden er en nødvendighed. Ikke kun for Alfred, men også for mig.
Her er ikke mere end vi skal bruge. Der er ganske enkelt ikke plads.
For at gøre det overskueligt har jeg sorteret legetøjet og sat mærker på kasserne. Det hjælper drengenes leg (og oprydning – win-win). Hjemme er vi ikke lige så tjekkede… Men det kommer snart.
Skematisk sjov
Denne weekend i sommerhus har også haft skema med – så strukturen har hjulpet os. Drengene skulle nemlig begge klippes og det var ikke gået uden forberedelse (skema) og belønning (køb af Kung Fu Panda 2). At der så var dømt julestemning i Down town Frederiksværk var kun pynt på programmet. Der blev ‘kælket’ og snakket med julemanden, som delte karameller ud.
Så selvom der sker ting uden for skemaet, giver strukturen overskud til det ekstra. I hvert fald i dag. Der er som de fleste af jer ved ingen garantier…

Skriv et svar