S for sommer og skema

20120621-144945.jpg

Fra personligt til praktisk – for sommerferien lurer lige om hjørnet. Godt for nogle og et stressende brud på hverdagens trygge rutiner for andre.

Alfred kan godt holde ferie. Men der er alligevel brug for en stor grad af rutiner for ikke at stresse ham. Jeg tror også, han kommer til at savne skolen.

Vi bruger dagligt skema, men strukturen i ferien er mere løs og ikke så detaljeret. Det er mere hvis der skal ske noget ud over det sædvanlige, at vi gør noget ud af det.

Men når det gælder de sjove ting – udflugter, Augusts fødselsdag og den slags – så er det rart med større overblik over, hvor lang tid der er til.

Ta-daa – her er en tom månedsoversigt lavet med Boardmaker – lige til at printe, udfylde og hænge op. Så når poderne for 717 gang spørger: Hvornår skal vi….? Kan I nemt give svaret: Se på skemaet.

Klik her for at downloade en tom månedsplan

Du bestemmer selv, om du vil skrive eller tegne – alt efter hvad du har brug for. Nogle tips er at udfylde med månedsnavn, sætte ugedagene på så de passer med datoerne, måske tegne årstiden eller noget andet kendetegnende for måneden – og hvis dit barn har mod på det kan han jo være med til at udfylde planen.

Vi skal til Legoland i ferien – og så har August fødselsdag. Hvad skal du lave?

7 thoughts

  1. Tak for planen 🙂 Oliver skal være med til DGI´s svømmecamp, bliver super tror jeg 🙂 Og så skal vi på camping ferie med kæresten og hans børn, altid med en plan B, de bor i campingvogn og Oliver og jeg i en lille hytte, så kan vi trække os når og hvis det hele bliver for meget. Det fungerer rigtig godt for alle 🙂

  2. Hej
    Tja vi skal en uge på camping. Det har vi været de sidste hmm… 7 år. Heldigvis forskellige steder i Danmark, men konceptet er det samme, som vi alle, og især vores store søn med ASF kender og er tryg ved.
    KH Signe

Skriv et svar