Så skal der springes!

Skolestart, sæsonstart – alting skal til at begynde på ny. For nogen er det en rar og tryg ting – andre frygter denne nye begyndelse.

Men – noget du ikke skal frygte er det tilbud, som Salto City netop har slået op. Et særligt springhold for børn fra 8-12 år med særlige behov. Der er plads til max. 12 på holdet – det er i DGI Byen om onsdagen fra kl. 18-19.

Jeg har gode erfaringer med Salto City sammen med Alfred – og det nye hold er kommet i stand i samarbejde med playon, som jeg arbejder på. Det er altså med min varmeste anbefaling, at jeg deler linket til tilmeldingen.

“Springgymnastik er en alsidig disciplin, der kan trænes på mange måder. Med udgangspunkt i børnenes motoriske og fysiske kompetencer vil vi træne forskellige spring og øvelser, krydret med en masse social træning gennem leg og
bevægelsesaktiviteter. Holdet vil kun have max. 12 børn for at skabe en tryg og overskuelig ramme, og vi vil inddrage forældrene som hjælpetrænere, for på den måde at sikre hele familiens tilhørsforhold til foreningen.”
Præsentation af SC Superbørn

salto cityKlik her for at læse mere om holdet og hvordan du tilmelder dig SC Superbørn.

Klik her for at læse, hvad jeg tidligere har skrevet om Salto City

– og klik her for at besøge playons hjemmeside.

3 thoughts

  1. Så er Alexander meldt til. Selv siger han dog, at han hellere vil gå til skydning. Håber han vil give springholdet en chance. Dejligt, dejligt initiativ!!!

  2. Godt initiativ!

    Der mangler idrætstilbud til børn med særlige behov som ASF. Så at finde en idrætsaktivitet, der tager højde for netop vores børns særlige vanskeligheder, er som at finde en nål i en høstak.

    Junior er også blevet tilmeldt, men vi venter dog stadig på svar.

Skriv et svar