SIKON – here I come

Jeg pakker. Har rejsefeber. Sommerfugle i maven. Er spændt og glæder mig helt vildt. For i morgen tager jeg til Odense for at deltage i min første SIKON konference. Og som om deltagelse i den årlige nationale autismekonference ikke var forkælelse nok – så skal jeg bo på hotel. Som i mig – helt alene. Mon ikke træningstøjet også skal med? Og så lige en middag med en meget savnet veninde søndag aften. Luksus for alle pengene!

Skal du også på SIKON? Har du været med før? Er der tips og gode sager at lægge mærke til? Jeg vil så gerne have det hele med og håber at få en masse at skrive om?

Fik jeg sagt, at jeg glæder mig?

20120414-210021.jpg

9 thoughts

 1. Jeg skal med, dog kun tirsdag 🙁 Skal holde workshop omkring sansemotorik så jeg er også MEGET spændt 🙂

 2. Jeg håber også, at du skriver om det bagefter. Jeg har ikke været på sikon, fik at vide af handicapcenteret i KBH ved første møde at SIKON bevilliger de ikke, da det ikke er netværksdannende blandt forældre som de engang troede. Så SIKON og jeg mødes sikkert aldrig. Jeg håber, du får en rigtig god tur ! Og et godt hotel. Og at du får en masse input du har lyst til at dele ud af.

  1. Hvis handicapcentret vidste hvad SIKON var, burde alle komme afsted. Det er jo en mulighed for at få flere yderst relevante kurser/workshops på kort tid – og ikke bare netværk. Set i det lys er det faktisk ‘billigt’.
   Vi søgte om det sidste år og fik afslag, bl.a. med samme begrundelse som du fik og at vi jo havde været i pionergruppe i 2008. Vi orkede ikke at anke.
   I år fik jeg penge tilbage i skat, så vi har selv betalt. Men næste år søger vi igen. Og anker 😉

   Og helt ærligt – hvis vi som forældre blev styrket med kurser og netværk, mon ikke børnene også ville få ret så meget ud af det….

 3. Var med sidste år. Det var utrolig inspirerende, og vi går stadig og kommer i tanke om ting derfra vi kan bruge løbende. Hvis ikke vi havde haft en alt for lille baby i år, ville vi have søgt om at komme med. Aalborg Kommune synes heldigvis det er en fin konference, så jeg håber vi får lov at få det bevilget næste år. Rigtig god tur, jeg er sikker på at du bliver inspireret.
  Janni

 4. Rigtig god tur og fornøjelse 🙂 Jeg deltog sidste år, og har kun ros tilovers for konferencen.

  Det er besynderligt som kommunerne forskelsbehandler forældre til handicappede børn og unge.

 5. Det var hyggeligt at møde dig i aften ved middagen til Sikonkonferencen.
  Jeg glæder mig til at følge med her på siden!

Skriv et svar