Sms-lykke

Alfred er lige fyldt 11 år og fik sin første mobiltelefon i gave. Jeg har sådan glædet mig til at kunne kommunikere med ham på skrift, men han har aldrig været glad for at skrive i hånden. Der er en mobil altså mere samarbejdsvilling og hans foreløbige beskeder har i den grad smeltet mit hjerte.

Og så er jeg vild med hans overskud og brug af emojis!

  
Jeg har også på fornemmelsen at mobilen vil være god, hvis der skal kommunikeres om svære ting, hvor skrift kan være mindre stressende end de talte ord.

Der er også hele selvstændighedsdelen, hvor mobilen kan understøtte ham med kalender, skema osv.

Hvad er jeres mobil-erfaringer?

2 thoughts

  1. Vores datter har haft mobiltelefon siden hun var omkring 7 år. Bare en gammel, brugt og aflagt telefon. Efter vi for et års tid siden købte en brugt iPhone 4 til hende, er det gået stærkt. Vi får langt mere kommunikation, hvis det er via SMS eller Messenger. Ikke kun ord, men emojis og “klistermærker”, som de også hedder i Messenger. Det er sjovt.
    Hun bruger også telefonen til at se film og høre musik. Når vi er steder, med mange mennesker eller lyd hun ikke kan kontrollere, så ryger headphones’ene på og hun er i sin lille egen verden. Skal vi i kontakt med hende der, sker det bedst og positivt via en SMS, at vi skal snakke med hende.
    Så kan varmt anbefale at give dem en mobiltelefon, men det behøver jo ikke være en af de sidst nye.

Skriv et svar