Sommerferieredning med SIM

Det er snart sommerferie. Og vi har planer. (Legoland!) Men hvis Alfred havde været lidt ældre – så skulle han altså med på SIM Summer Camp ’12. For det lyder ganske enkelt fantastisk.

Kort fortalt er SIM Summer Camp en uges sommerlejr ved Det Maritime Ungdomshus ved Amager Strand. SIM er en svømme- og idrætsforening for børn og unge med ADHD og lignende opmærksomhedsforstyrrelser – og projektet er blevet til i samarbejde med projektet playon i DGI Storkøbenhavn.

Det er i uge 31, mandag-fredag kl. 9-14. Der er et hold for de 9-12-årige og et for de 13-16-årige. Og så koster det 500 kr. for fem dage med aktiviteter, forplejning, t-shirt og drikkedunk.

Jeg ved ikke med dig – men jeg synes det lyder som en fantastisk mulighed for sjove aktiviteter i sommerferien. Og jeg ville være tryg ved at sende mit barn afsted, netop fordi det er tilrettelagt børn med særlige behov. Holdene har max. 12 børn og der vil være 3-4 trænere tilknyttet samt en forælder som ekstra støtte.

En anden ting der for mig er afgørende for netop et tilbud som dette er at du skal udfylde et oplysningsskema, så de har et godt kendskab til dit barn.

Læs mere og tilmeld dit barn her. Der er ikke mange pladser tilbage, så vidt jeg ved.

Du kan også kontakte bestyrelsesmedlem i SIM Nina Bjerg nbbjerg@hotmail.com eller projektleder i DGI Merete Søberg mms@dgi.dk hvis du vil vide mere om projektet.

Skriv et svar