4 thoughts

 1. Hej Kathrine

  Først tak for at må følge med i jeres lille familie – det er altid rart at kunne nikke genkendende til andre med samme udfordringer og samtidig livsglæden i vores børn.

  Jeg skriver til dig for at høre, om du vil hjælpe mig med at formidle kontakt til familier med børn, der har diagnoser inden for autismespektret. Det drejer sig om følgende:

  Jeg er mor til Muhammad på 5, der har infantil autisme. Da Muhammad var omkring 2, elskede han at blive gynget i et tæppe af hans far og jeg, og når jeg blev træt i armene, gik hans far med ham i tæppet, nærmest som i en julemandssæk. Efterhånden blev det ret tungt at gå rundt på den måde, så Jamal (far) fandt på en løsning – han brugte reb fra en babygynge, borede kroge op i loftet og lavede en slags stofgynge til Muhammad. Siden har han brugt mange, mange timer i gyngen, der på den ene side har vist sig at være et fantastisk redskab i både hans motoriske og kognitive udvikling, et helle for ham uden at han har behøvet at trække sig helt væk fra den øvrige familie (den har hængt i stuen) og som en kæmpe aflastning for mig i vores hverdag – fx ved at jeg har kunnet lave mad, mens Muhammad har været/leget i gyngen og følt sig tryg og haft ro. Fordi vi har været så glade for den og den har givet os – både barn og forældre – så meget positivt, har vi besluttet at forsøge at markedsføre den, så andre børn og familier kan få glæde af den. I den forbindelse skal vi bruge nogle testfamilier, der har lyst til og mod på at teste nogle prototyper i en periode. Derfor vil jeg høre dig, og du – via din blog – har lyst til at hjælpe med at formidle det videre. I så fald kan jeg sende dig mere info om gyngen og hvad det vil indebære at være testfamilie.

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Mange hilsner Trine Østby

  > Den 21/04/2015 kl. 07.22 skrev Autismetanken :
  >
  >
  >

 2. Han er en god dreng ham August – og helt tydeligt meget glad for sin storebror! I er heldige med de to!
  (Nå ja – så er det altid et plus i min bog at kunne lide mit hjemmebag 😉)

Skriv et svar