Er du ny – start her

Måske er har du fundet Autismetanken, fordi du leder efter svar. Måske er dit barn ved at blive udredt. Måske sidder du med en ny diagnose og ved ikke helt hvad du skal gøre. Hvis du vil vide mere om autisme – set fra én mors synsvinkel – er du kommet til rette sted.

Jeg har en lang række erfaringer og en faglig ballast, og jeg har en grundlæggende tro på alle menneskers udviklingspotentiale. På at det nok skal gå og at der findes løsninger. Selv hvis de kun virker i en kort periode, så er der mulighed for forandring. Selv når det ser sort ud – for det vil det gøre fra tid til anden, når du lever med autisme i familien – så er det hele en overgang.

Det giver for mig god mening af tale om et autisme spektrum. Der er stor forskellighed og mange nuancer inden for autismen. Og set i det lys ser jeg autismen som værende en del af personligheden. Det er et medfødt træk, der ikke skal bekæmpes. Det er noget man skal lære at leve med – både som autist og som familie.

Der er helt centrale steder, som tilbyder masser af god information. Som første stop på rejsen anbefaler jeg Landsforeningen Autisme. Meld dig ind i foreningen, for den gør et stort stykke arbejde, som fortjener at blive støttet.

Du kan også finde Autismetanken på Facebook – og du kan finde mig hos Molis.dk, hvor jeg tilbyder terapi og rådgivning.