Tips til LEGO World

Vi er en LEGO World novicer – men i år skal det være og vinterferien står jo næsten lige om hjørnet. Takket være Dorte føler jeg mig godt klædt på til turen med resten af familien – og hendes bedste tips har jeg fornøjelsen af at kunne dele med jer. Som en ekstra god bonus kan vi bruge ledsagerkortet, når vi skal ind, så vi ‘sparer’ en voksenbillet. Der er nemlig ingen garanti for, hvor længe Alfred holder. 5 minutter eller 5 timer? Det vil dagsformen vise.

Jeg skrev til LEGO World og spurgte, hvordan det fungerede med ledsagerordningen. Her er svaret:

“Som besøgende på LEGO World 2014 har man mulighed for at medbringe ledsager med ledsagerkort.
Den som har ledsager med, skal I købe billet til. Når I kommer til LEGO World viser I ledsagerkortet til kontrolløren og ledsageren kommer ind uden at betale entre.”

Så jeg har købt tre billetter og pakker kortet med. Strategien hedder én voksen til hvert barn – og vil Alfred hjem, er jeg og han dem der er smuttet.

Dortes tips til LEGO World

  • Medbring en god, stor rygsæk, så du kan have diverse trøjer, jakker, vandflasker og ikke mindst…Legoklodser, på ryggen i stedet for i hånden/på armen. Det bliver man vildt hurtigt træt af…
  • Kom tidligt – der er flest mennesker midt på dagen. Hvis man ankommer før de åbner betyder det ganske vist at man kan komme til at stå i kø ved billetlugen, men her kan man godt lade én stå i kø mens de andre venter i et hjørne, kigger på legofigurer e.l. I øvrigt plejer det at gå ret hurtigt med at afvikle køen.
  • Lav aftaler på forhånd om hvad I skal først, dernæst osv. og specielt hvad I helt sikkert SKAL nå. Selvom man er der hele dagen flyver tiden af sted og så skal man pludselig hjem og nåede ikke til Chima, Ninjago, Starwars eller hvad det nu er der vigtigt. I kan hente oversigtskortet her – og det bliver også udleveret ved indgangen.
  • Lav aftaler om reglerne for at ændre aftaler, hvis nu det er helt vildt fedt at sidde og bygge legoracere og det ikke var med i den oprindelige plan fordi man hjemmefra ikke troede at det ville være sjovt.
  • Medbring kontanter. Man plejer at kunne betale med kort alle steder, men det er tit hurtigere med mønter, hvis man lige skal have en kop kaffe eller en is. Der plejer at være små espressovogne fra et af de firmaer der også kører rundt i København. De laver en fantastisk Americano!

LegoLEGO World finder sted i Bella Center 13.-16. februar. Det koster 140 kr. pr. person. Du finder det hele her.

One thought

Skriv et svar