Vind et sejt rygmærke!

Nogle gange skal man gøre gøre noget for sig selv. Noget man ikke troede var muligt. Overraske sig selv og få en sejr hjem. Det giver energi og overskud – og det har vi jo brug for, ik’? Så jeg løber. Noget jeg indtil for få år siden ikke troede jeg kunne. Men det kan jeg faktisk godt! Og før jeg begynder at underkende mig selv om skrive en masse om hvor kluntet, langsom og bl.a. bl.a. – så vil jeg gøre noget andet. Give mig selv en high-five! Lige hæve stemningen i mit indre, fordi jeg på søndag skal løbe 10 km til Københavns Kvindeløb (ja, det seje på Østerbro arrangeret af Sparta).

Det store spørgsmål er naturligvis… Hvorfor?? Hvor hurtigt skal jeg løbe? Klarer jeg den? Dør jeg lidt undervejs? Hvad skal jeg ha’ på?

Svaret er enkelt – min lækre Nike t-shirt fra Run4Charity med Landsforeningen Autisme på ryggen.

Og her kommer du ind i billedet – for du kan vinde sådan en t-shirt! I lige den størrelse og model (m/k) du har brug for. Du skal bare gætte, hvor “hurtigt” jeg løber de 10 km. på søndag.

Skriv dit bud i kommentarfeltet inden søndag kl.11, hvor starten går. Så vinder den, der kommer nærmest min sluttid, sådan en smart t-shirt. (Skulle jeg mod forventning udgå, trækker jeg lod blandt jer der har skrevet et bud.)

Og så skulle jeg hilse fra søde Mia hos Run4Charity og sige, at de snart også tilbyder t-shirts til fordel for Landsforeningen Autisme i børnestørrelser. Jeg har faktisk allerede fået en til Alfred – og den er fed! Mon ikke han skal have den på i Legoland til sommer? Så er der både foreningsreklame og forklaring på hvorfor vi ikke skal stå i kø.

20130613-220530.jpg

18 thoughts

    1. Håber du får et fantastisk løb – og tror du spurter over målstregen i tiden 58.02 🙂

  1. Jeg tror du løber hurtigere og længere end mig, så 51:40 er vel et ok bud hvis jeg selv skal sige det. Held og lykke og god tur!

  2. 10 km – det er jo en sejpiner … men mon ikke det kan gøres på 1:15 som er et smukt tal kan gøre de? Så har du også lidt luft til familien bagefter:) Virkelig fed t-shirt. Sådan en ville jeg elske at løbe i (dog kun 5 km!) – kan man købe den et sted?

Skriv et svar