100?! Det skal fejres!

Dette er indlæg nr. 100 – så det skal fejres. Jeg lover dog, at jeg ikke vil tvinge nogen til noget. Så meget har jeg lært. Men jeg vil gerne give en gave, for jeg er glad for at du læser med her.

Så hvis du kunne tænke dig dit helt eget eksemplar af den dejlige bog Alle katte har Aspergers syndrom, skal du bare skrive en lille kommentar. Hej er nok, men jeg er egentlig ret nysgerrig efter hvem der læser med. Så fortæl endelig lidt om dig selv. Hvis du vil. Hej er som sagt nok. Ingen tvang.

Jeg trækker lod søndag aften (d.9.12.12), så hvis du vil være med, skal du skrive din kommentar inden kl. 21.

alle_katte_har_aspergers_syndrom_medium

14 thoughts

 1. Tak, er glad for at læse med her. Er optaget af at finde
  erfaringer om konkrete dagligdags oplevelser, ift hvordan
  udfordringerne med ASF løses. Har hørt om der findes gruppe på
  facebook, som jeg gerne vil finde. Kan du hjælpe med det ? Tak for
  din blog

  1. Hej Helene
   Dejligt at du læser med. Jeg vil i fremtiden komme med indlæg om hvordan vi konkret har løst konflikter hjemme hos os – for dem har vi mange af.
   Jeg kan ‘lukke dig ind’ i en rigtig god lukket Facebookgruppe for forældre til børn med autisme/ADHD. Bare anmod mig om venskab, så føjer jeg dig til. Mit fulde navn er Kathrine Felland Gunnløgsson 🙂

 2. Sjovt perspektiv 🙂 tror endda der findes en bog der hedder “alle hunde har adhd” 🙂 Jeg læser din blog, nogen gange 2 gange for lige at få alle ordene bundfældet, du skriver og beskriver så godt!

 3. Hej Kathrine
  Er ny på siden, og ny som mor til min dreng som pludselig også er autist og ikke bare Sebastian. Glæder mig til at følge din side og blive klogere…..

  1. Kære Pernille – velkommen til. Det kan tage tid at vænne sig til at ens barn har fået en diagnose. Min erfaring er at det er godt at minde sig selv om, at diagnosen ikke ændrer noget ved barnet. Det er stadig det samme barn, som man kender som mor. Man får bare mulighed for at forstå det bedre.
   Hvis du har spørgsmål, som jeg måske kan svare på er du meget velkommen til at skrive til mig – enten her, på Facebook eller sende mig en mail på autismetanken@gmail.com
   Kh Kathrine

 4. hej soede Kathrine, jeg er saa glad for at kunne foelge med i Alfreds liv og din meget fine og kloge maade at fortaelle om jeres liv paa.
  Kaerligste hilsener fra Anne :0

 5. Hej.

  Jeg kigger med, da vi skal i gang med udredning af vores 7-årige søn. Ppr tænker autisme spektrum forstyrrelse, hendes endelige vurdering skal vi have inden jul.

  Nå ja, så har vi også lillebror og to skøre katte:)

 6. Er i gang med udredning afsvornes store dreng på 14 som slet ikke trives…..Det er fyrstindens for det sidste halve år han er begyndt at mistrives…..selvom der set i bakspejlet altid harværetmange små ting hvor han ikke ligner sine to søskende….
  Heidi

Skriv et svar