Har du hjemme i Århus?

Det er ingen hemmelighed at jeg er afhængig af netværk – i alle sammenhænge. Det er også en fornøjelse at sætte andre sammen, så de får glæde af hinanden.

Derfor vil jeg lige gøre opmærksom på, at der er træf for forældre til børn med autisme i Århus lørdag d. 11. maj kl. 11. Mødestedet er ikke endeligt fastlagt, men jeg skriver det på, når jeg ved mere. Det er ikke noget jeg arrangerer selv, men jeg har fået lov til at skrive lidt om det.

Så hvis du er på de kanter, vil jeg stærkt opfordre dig til at sætte dagen af. Det kan gøre en verden til forskel at tale med nogen, som er i samme situation – eller i en helt anden situation. Min erfaring er, at det vil blive en alt andet end stille dag.

Opdateret 24.4. – Mødestedet er Café Hollywood, Ny Banegårdsgade 47

One thought on “Har du hjemme i Århus?

  1. Pingback: Har du hjemme i Århus? | Inge Wie

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s