Tilbageblik – noget om transport

I dag er dagen hvor jeg skal deltage i Five Boro Bike Tour med min bror. Alfred har endnu ikke lært at cykle. Han nægter! Hver fredag cykler han med sin lærer på en tandem. Det er en stor fremgang. Sidst jeg spurgte om han ville lære at cykle svarede han: “Men mor – prøv at se (pegede ned på sine fødder) – jeg er godt tilfreds med at bruge dem her – og offentlig transport. Hvorfor skulle jeg dog lære at cykle?”

Jeg er selv mere end almindeligt glad for min cykel, men den glæde har (endnu) ikke smittet af. Alfred bliver hentet i taxi hver morgen og kørt til skole. Det har jeg skrevet om her.

tilbageblik

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s