World Autism Awareness Day – a’wa?

World Autism Awareness Day

Det er mit korte budskab i dagens anledning – vil du vide noget, så spørg! Jeg ser frem til at vi rykker os fra awareness til acceptance – altså fra at være ‘bevidste’ om autisme til at acceptere autisme som del af den menneskelige diversitet. Men indtil den dag kommer, er der åben i min spørge-kasse. Jeg ved langt fra alt – men jeg svarer gerne. Det kan enten gøres som kommentar til indlægget her – eller på mail kathrine@autismetanken.dk

3 thoughts

  1. Vil ikke spørge, bare rose for overskuddet til at dele ud. Både du og Mikkel er gode til at fortælle om både udfordringer og glæder….selv uden et barn med autisme, men “bare” et sensitivt et af slagsen kan man lære noget af jer – tager den med Mikkel over frokosten 😉

Skriv et svar