Interview med… mig

Ahem… Når det nu ikke er super høftligt sådan at plabre løs om sig selv, så er det meget smart at blive interviewet. Så er det nemlig helt legalt – og du kan læse det hele ovre hos Flikflakfamilie.dk, hvor jeg taler om familieliv, udfordringer og hvornår jeg var aller mest stolt af mine drenge.

20120713-131954.jpg

Fod på det hele og au naturel

One thought on “Interview med… mig

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s