Ikke helt i hi, men næsten

Jeg er ikke gået i hi. Mentalt føles det lidt sådan, men jeg får tygget mig igennem ting og sager. Jeg har bl.a. fundet et par nye læseværdige blogs, som I kan fordrive tiden med, nu hvor jeg er knap så produktiv. Men altså – jeg skal nok komme i sving. Opsving… Bah! Måske jeg bare skal acceptere, at nogle gange har man mere på hjerte end tasterne kan bære.

Så tjek:

Here’s to the misfits – som trods navnet er dansk og

Huller i hukommelsen.

Og hvis du har lyst til at sende mig et mentalt los et vist sted, så er der fri bane…

3 thoughts

 1. Fin inspiration – igen!
  Og tænker: Who am I to losse dig et vist sted… Jeg får ikke engang givet ordentlig feedback på dine tanker og fortællinger! Så Intet los herfra Kathrine! Det er SÅ OK – og sikkert også helt nødvendigt – at gå lidt i hi efter den perlerække af berigende og inspirerende indslag, du har lagt ud siden “fødslen” af Autismetanken!
  Det er så fint at få indsigt gennem dig og Alfred, så det er da klart, at jeg håber på mere fra jer – og jeg er helt sikker på, at tasterne lige pludselig vil trække dine tanker ud gennem fingrene på dig – igen!
  Men nyd nu dit hi!
  Kh Birte

 2. Et mentalt los kan jeg ikke sende dig.

  For man skriver, når man ikke kan lade være.
  Og nogle gange har man ikke overskud til at skrive; andre gange har man ikke behov for at skrive.

  Jeg er dog sikker på, at du nok skal vende stærkt tilbage 🙂

Skriv et svar