Hænderne op!

Hvis du føler dig lidt mat efter Louis T.’s dokumentar om autisme i New Jersey, USA, så skal du bare læne dig tilbage og nyde denne video fra The Loud Hands Project (husk at have lyd på):

Jeg kan ikke se den uden at få tårer i øjnene – tårer af den gode, glade slags!

 

2 thoughts

  1. Tak for indslaget, det var præcis hvad jeg havde brug for efter udsendelsen i går. Jeg blev voldsomt skuffet, fandt den alt for ensidig og unuanceret. Vi har i stedet brug for at få frem i lyset hvor forskelligartede mennesker inden for autismespektret er. Det er det vores børn og os som forældre har brug for omverdenen ser…ved siden af at de ser hvor vanskeligt det er inden for hjemmets fire vægge.

    1. Ja, jeg trængte også til noget at styrke mig på. Ikke fordi dokumentaren som sådan var dårlig, den viste bare så lille et udsnit – og synes jeg det er vigtigt at lade autisterne selv komme til udtryk. Ikke kun stå og tale om dem.

Skriv et svar