Vind Mr. Autism – give away

Peter fra Spektrumshop har været så sød og venlig at give mig et eksemplar af Mr. Autism, som jeg kan give videre til en af jer. Som jeg skrev i min anmeldelse i går, er det en virkelig god og læseværdig samling af Demetrious Haracopos vigtigste artikler.

Så – hvis du har lyst til at være med i lodtrækningen og måske være den heldige, der modtager bogen med posten, så skal du bare skrive en kommentar. Der skal ingen bud på løbetider, intet krav om at like, dele, genposte eller noget. Jeg skal bare vide at du vil være med i lodtrækningen.
Hvis du skulle have lyst til at anbefale en god bog om autisme, er du mere end velkommen. Du må selvfølgelig også like og dele alt du vil – sharing is caring.

Jeg trækker lod søndag d. 18. kl. 20.

Og så vil jeg på det varmeste opfordre dig til at kigge nærmere på de mange spændende bøger og andre sager, som du finder i Spektrumshop.

Demetrious Haracopos

 

63 thoughts

 1. ÅH…Den ønsker jeg mig…:-). Min søn på 13 år, har netop fået diagnosen og jeg er konstant på jagt, efter mere viden.

 2. Tja’e jeg vinder alligegevel aldrig noget… Men så har jeg da en mulighed for at sende jer på biblioteket! 😉
  Er det Aspergers syndrom eller “højt fungerende” IA i er interesseret i kan jeg anbefale en bog af Aage Sinkbæk der hedder “Den romerske brobygger”. Det var den første bog jeg læste, efter jeg som 43årig selv fik diagnosen Aspergers synndrom. Bogen er, kort fortalt, en selvbiografi hvor Aage fortæller om sine egne erfaringer med livet, præget af en opvækst fra sidelinien. Den sidelinie alle vi med en diagnose på spektret kender så godt…
  God fornøjelse! 🙂

 3. Det lyder som en god bog så jeg vil gerne være med i lodtrækningen om et eksemplar af den.

 4. Jeg vil også rigtig gerne være med i lodtrækningen. Lyder som en rigtigt god bog. Mine drenges diagnoser er så nye så vi fik aldrig oplevet ham live

 5. Jeg er så klar på at være med i en lille lodtrækning – den bog lyder spændende. Tak for alt det du deler her på bloggen 🙂 Det er spændende og lærerigt at læse med!

 6. Det er virkelig en bog jeg gerne vil have, og vil derfor gerne være med i lodtrækningen.
  Andre bøger der kan anbefales er : vejen videre, af jeanette og Michael Rothenborg. Rigtig god bog, særligt hvis man står med en ny autisme diagnose.
  Ellers er min nuværende favorit bog: udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed af bl.a. Hanne Veje, Bo Hejlskov Elven + en mere jeg ikke lige husker navnet på.

 7. Hej
  Jeg vil gerne være med i lodtrækningen. Vil gerne have bogen til selv at læse i og til at låne familie og venner der gerne vil være klogere på min ældste dreng med ia.
  Knus Helle

 8. Jeg er mor til sent diagnosticerede tvillingepiger på 16 år. Alt omkring autisme suger jeg til mig. Selvfølgelig vil jeg gerne vinde bogen. Dine ord om eksklusion ramte plet.

 9. Er fornyelig gået til at være forældre til en dreng på 5 til at være forældre til en dreng med autisme på 5. Har hørt om han og er stadig i processen, #væreforvirret#hvorkanvi#bliveklogere#påautismeogdensfinurligheder. Så ja tak, og jeg bliver meget glad om det skulle lykkedes mig at vinde.

 10. Fantastisk. Han er jo et ikon og stor inspiration for os der arbejder med de dejlige børn. Den bog må jeg bare læse:)

 11. Den vil jeg meget gerne vinde. Har hørt meget om ham men endnu tilgode at læse nogle af hans artikler 🙂

 12. Den vil jeg læse under alle omstændigheder, og derfor meget gerne vinde 🙂 Har hørt ham på SIKON en enkelt gang. Han var rigtig god.

 13. Wahuu, hvor skønt der er udkommet en bog om ildsjælen Demitrious.. som fagperson, synes jeg det vil være herligt at vinde…

 14. Som pædagog på opholdssted for unge med autisme ville denne bog gøre godt. Jeg vil glæde mig til at læse den og lære nyt. Der er så mange aspekter indenfor mit fag, hvor vi heldigvis altid kan blive klogere og få mere viden.

 15. Jeg har endnu ikke fundet en bog, hvor jeg kunne få noget brugbar viden, så jeg håber jeg kan få chancen med denne bog 🙂

 16. Jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen! Dejlig præmie. Hvis jeg skulle anbefale en bog om autisme skulle det være “vejen videre – når dit barn har en autisme diagnose” – det var som om den var skrevet til os personligt. Den bog, der har gjort størst indtryk på mig er Gunilla Gerlands “Et rigtigt menneske”, hvor jeg kunne genkende min datter i beskrivelserne fra de tidlige barndomsår

 17. Hej Kathrine

  Linket på din blogroll til min blog “Den stille pige og Juniors verden” er desværre ikke rigtigt.

  Det henviser til aok.dk.

  Min gamle blog på Urbanblog.dk eksisterer desværre ikke mere. Så forsøger man at finde en Urbanblog, havner man på aol.dk.

  Jeg nåede desværre ikke at få taget en backup af alle mine indlæg, så alt fra den gamle blog er gået tabt.

  Men jeg håber, at man kan finde mig på min nye blog. For jeg skriver stadig 🙂

 18. Nøj, hvor kan du føle dig som lykkens gudinde, når du skal trække én blandt de mange håbefulde 🙂

  (Gad vide, om chancen bliver større, hvis man skriver flere kommentarer?)

  PS: Jeg synes, overvejelserne omkring (N)Eurospar var begavede, sjove og tankevækkende – ligesom det ofte er tilfældet med inlæggene….

 19. … men i mit PS til ovenstående, var det et indlæg på en helt anden blog, jeg fik nævnt. Ups…

  Under alle omstændigheder synes jeg (også) inlæggene på Autismetanken er begavede, sjove og tankevækkende – og velskrevne, ikke mindst!

 20. Vi er netop startet udredning for autisme af vores 5 årige søn, så vi kunne virkelig godt bruge bogen 🙂

 21. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde, da vi står med en pige på godt 5 år, som på sygehus er diagnosticeret med uspec. autisme. Da det var sagt af lægen, så fik vi et farvel. Vi kunne da gå hjem og selv finde ud af mere – her står vi så nu, og det ville være vidunderligt at vinde en sådan bog.

 22. Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen:-) Demetrious var en fantastisk person, som er meget savnet!

 23. Min datter på 12 har – efter at have haft em NLD profil i 3 år – netop fået diagnosen Asperger. Vi prøver at suge til os af viden og ville elske at vinde denne bog. Tak for chancen.

 24. Jeg er desværre kommet for sent til at deltage i lodtrækningen – vil under alle omstændigheder læse bogen – med hvorfor tror I, at alle der ønsker et eksemplar er KVINDER. Interesserer mænd sig ikke for deres autistiske børn – eller ikke for bøger??? Jeg synes i hvert fald det er oprørende markant!

  1. Hej Hanne – samme statistik gør sig gældende i debatfora om autisme, hvor det stort set kun er mødre, der deltager. Fædrene læser måske med, men lader ikke til at have samme behov for at deltage i fællesskabet. Det betyder ikke, at de ikke er interesserede – de er bare ikke deltagende på samme (åbne) måde.

Skriv et svar