Nu åbner Autismetankens brevkasse

Der har været så god respons på de to gæsteindlæg fra Anna Hjort, at vi er blevet enige om at starte et nyt initiativ – nemlig en ugentlig brevkasse, hvor I har mulighed for at få konkret vejledning på udfordringer I står over for. I første omgang kører brevkassen i september måned.

Sådan får du gratis vejledning

Du kan stille dit spørgsmål til Anna Hjorth på tre måder:

  1. Skriv det i en kommentar til ugens brevkasseindlæg.
  2. Skriv det i ugens brevkasseopslag på Facebook.
  3. Send det i en mail til brevkassen@autismetanken.dk

Der er deadline for spørgsmål om tirsdagen, hvorefter Anna Hjorth udvælger 2-3 spørgsmål, som hun svarer på i et indlæg om torsdagen. (Du kan altså ikke være sikker på at få svar på dit spørgsmål, men du kan sikkert også bruge de andres spørgsmål og tilhørende svar til noget.)

Så har du en udfordring med f.eks. sociale historier, har dit barn selvskadende adfærd, er det svært at tale med den nærmeste familie om diagnosen, er der søskendekonflikter, sanseforstyrrelser, udfordringer ved spisesituationen – så skriv til Anna. Måske bliver det dig, der får svar på dit spørgsmål.

Du kan læse mere om Anna Hjorth og de ydelser hun tilbyder på anna-hjorth.dk – fra 1. september tilbyder hun rådgivning på fuld tid.

Her kan du læse det første indlæg med Anna – og her er det andet.

Skriv et svar