Foredrag: Livet i en glasklokke

Jeg har tidligere anmeldt Susannes bog – Den blå hest. Hun er nu gået sammen med Anna Hjorth om at holde foredrag – så læs Susannes egen introduktion til foredraget her:

“Jeg har skrevet en bog: ”Den blå hest” om 43 års udiagnosticeret asperger/adhd. Derudover har jeg været så utrolig heldig at komme til at arbejde sammen med autismekonsulent Anna Hjorth. Vi skal holde et ”ping-pong” foredrag, der hedder ”Livet i en glasklokke” om det at have autisme fra barn (Annas datter Ditte på 13 år) og til voksen (mig). Og jeg glæder mig!

Foredraget er bygget op således, at vi igennem en time tager emner op via ”koordineret samtale” som leder os igennem de væsentligste ting og derefter har ½ times spørgetid. Annas anden datter (Caroline på 11 år) er med og giver sin mening om, hvordan det er at være barn i en familie, hvor struktur, regelmæssighed og ingen afvigelser er en nødvendighed.

Vi har sendt tilbud ud om foredraget til rigtig mange skoler i Nord-Midt Jylland og er begyndt så småt at få positive tilbagemeldinger. Det er rigtig dejligt at tale med Anna, som forstår mig mere end mennesker omkring mig plejer. Hun får så også en del info om det at have autisme som voksen. Altså om det Ditte er udfordret af også gælder for mig osv. Vi har det rigtig hyggeligt og nyder at være sammen så foredragene skal nok blive super nærværende og ”hjemlige” i en afslappet atmosfære.

Kender du en skole, institution eller andet hvor det kunne være relevant at få os ud til at holde foredrag, så kontakt os via vores Facebooksider (Den Blå Hest & Anna Hjorth). Jeg svarer meget gerne på spørgsmål, du lige brænder inde med i forhold til min bog, mine diagnoser eller foredraget.

Kærlig hilsen Susanne”

Den blå hest

Skriv et svar