More On ABA

Jeg har i en gruppe på Facebook efterspurgt erfaringer med ABA fra voksne/unge med autisme, men det har ikke haft tid nok i Danmark til at nogen (andre end voksne NT) svarede. Det blev jeg ikke klogere af.
Men jeg glæder mig til at læse Udo in Autismland. Det lyder som om min fornemmelse vil blive bekræftet.
Indlægget reblogget er fra en blog jeg varmt kan anbefale.

2 thoughts

 1. Hej

  Jeg har eksempler på hvordan ABA er blevet praktiseret i Danmark – det er ikke som beskrevet fra USA – end sige Lowås gamle principper. Det er bestemt ikke sådan som beskrevet af Udo det foregår her i huset (!)

  Det har efterhånden år nok i Danmark til at der er unge, der selv kan formulere sig –
  men de har næppe været i de facebook grupper du har kigget. Det er vist noget med at ungdommen nu om stunder ikke bruger facebook… 😉

  Jesper

  1. Hej Jesper
   Hvis du finder eksempler hvor unge danske autister fortæller om hvordan det har været med ABA, så sig til. Om det så er via gode gamle Facebook eller andre nymodens medier. Jeg er ikke ude i et ABA kritisk ærinde – jeg nysgerrig efter det autistiske syn på ABA.

Skriv et svar