Den bedste juleforberedelse

Nu er den her – ganske gratis og lige til at hente, dele og læse – Flikflakfamilie.dk’s Guide til jul med et barn med autisme.

Jeg har læst slugt den og er meget begejstret – den er proppet med konkret viden, råd man kan bruge til noget – og så synes jeg især den giver mening i forhold til de situationer, hvor det kan være ekstra svært – nemlig i forhold til familiemedlemmer som måske ikke lige forstår hvad der er på spil. Jeg siger ikke, at guiden vil løse alle julens konflikter, men den kan være et godt sted at starte, hvis man i år har lyst til at prøve en jul, som er bare en smule mere autistvenlig. – Og lur mig om ikke en jul med knap så mange hæsblæsende sociale (pligt)arrangementer, med flere indlagte pauser og bedre forberedelse vil føles rart for resten af familien også.

Hop over til flikflakfamilie.dk og hent guiden – Jannis blog er altid et besøg værd.

flikflak e-bog

2 thoughts on “Den bedste juleforberedelse

  1. Hvor er det en super fantastisk vidunderlig bog- ikke kun for os med børn inden for det autistiske spektrum, men måske også for alle de børn der lever i en uhyggelig hektisk hverdag. Tusind tak for at bruge energien på at skrive det som mange sikkert tænker og har behov for at få synligt. Glædelig julemanden

  2. Pingback: Lørdagslinks | Autismetanken

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s