Og vinderen er…

… trukket ud blandt de godt 100 som deltog. Jeg er rørt over interessen, men det bekræfter bare min fornemmelse af at der er brug for flere bøger ikke bare om autisme, men bøger skrevet af autister. Det autistiske udtryk er så afgørende for at vi får en øget forståelse og derigennem ikke bare opmærksomhed, men reel accept af autisme – eller en autistisk livsstil om man vil.

Men nok om det – vinderen af bogen Derfor hopper jeg – er Katrin Richter.

Tillykke – og rigtig god fornøjelse. Jeg sender dig en mail om lidt.

Til alle jer andre, som desværre ikke vandt. Jeg ville ønske at jeg kunne sende bøger til jer alle. Men jeg håber at I vil købe den – f.eks. på Spektrumshop.dk hvor den pt. er på tilbud til 162,50 kr. (og når du nu er derinde så se lige alle de andre spændende bøger de har…).

derfor hopper jeg

2 thoughts

  1. Jeg er utrolig rørt og glad, der er helt sikkert brug for flere bøger skrevet af autister og jeg håber at vores Jona på et tidspunkt kan udtrykke sig på en måde og dele det med verdenen! Tak for dagens nyhed, jeg blev bare så glad!

  2. Tillykke Katrin 🙂

    Forøvrigt: Har man mod på at læse bogen på engelsk, så kan den erhverves for lidt under en hundredemand vis ebay.co.uk

Skriv et svar