Anbefaling: ADHD’s mange ansigter

Ved du, hvad jeg hader? Misforståelser! Når nogen tror, at de ved noget, men faktisk ikke har fattet en meter. Når de udtaler sig om noget, som om det er sandheden – men hvor det er det modsatte.

Derfor glæder det mig helt ind i sjælen, når nogen laver noget, der gør det let at formidle fakta. Og det kan måske umiddelbart virke mærkeligt at skrive om ADHD, når denne side hedder Autismetanken – men vi er mange som er med i begge klubber – både autisme og ADHD.

Charlotte Hjorth (fra ADHDKompaniet) og Chris Bysell Hamin har skrevet e-bogen ADHD’s mange ansigter. Og hvis du på nogen måde har ADHD inde på livet (og det har vi alle om vi så ved det eller ej), så synes jeg du skal læse bogen. Den er endda gratis, overskuelig, appetitlig, fint sat op, godt struktureret og lige til at blive glad af.

Den kan bruges i mange sammenhænge. Hvis dit barn har fået diagnosen, hvis du selv har, hvis du skal forklare nogen, hvad det vil sige at have ADHD, hvis klassen, arbejdspladsen, familien skal have det at vide.

Du har nok fattet det nu – jeg klapper i mine små hænder over en e-bog som denne. Fedt med den slags ressourcer – jeg håber du får glæde af den.

ADHDs_mange_ansigter
Klik på billedet for at læse bogen

Skriv et svar