Anmeldelse af Café Miao

Ifølge Instagram og andre pålidelige kilder er det kattedag i dag. Meget passende har vi været på Københavns kattecafé, Café Miao, og nydt både vådt, tørt og pelset blødt.

Cafeen er den første af sin art herhjemme – og ja, der er katte! Der er endda præsentationer af dem på hjemmesiden og i cafeen, lige som der er tydelige regler for hvordan man som gæst må omgås kattene.

Og det er altså ret fint og autismevenligt, hvis du spørger Alfred. Reglerne gælder for alle – kattene er søde og rolige, og så er kattetemaet gennemført, så børneburgeren ligner et katteansigt…

  
… og kaffen hedder en kattelatte. I love it!

  
Indretningen er på kattenes præmisser og det er ok servering. Så hvis du er nær Rådhuspladsen (mere præcist H.C. Andersens Boulevard 5a) og vild med søde katte, så kig forbi.

Vær opmærksom på, at der er et minimumsbeløb man skal købe for, så man kan ikke bare få sin kattetrang stillet gratis. Hjemmesiden er fin og god som forberedelse – så tjek www.cafemiao.dk for mere info.

Man kan også få søde badges. Her med Guffe og Peter.  

Her er Alfreds videoanmeldelse:

Her er Augusts (med Snehvide – åh hun var nuttet!)

 

 
Dette indlæg er ikke sponsoreret. Besøget var en fødselsdagsgave til Alfred fra vore katte, Sorte Pia og Eigil, som her har besat mine ben.

  

Skriv et svar