En god lille dims

For længe siden købte jeg en dims i Søstrene Grene. Sådan en lille metalring, som var god at dimse med til møder. Som klemmer. Gør lidt ondt, men på en god måde. Som jeg diskret kan have med, når hænderne er rastløse, men der er brug for ro.

Så mistede jeg min dimsering – øv! Men den var lille – og var nok blevet lidt slap i det.

Da jeg så opdagede at SpektrumShop solgte deres egen version af sanseringe (TM) blev jeg meget glad (ikke mindst fordi de har den i fem farver). Den koster ganske vist mere end min gamle ring – men den er mere solid – og jeg er nu den glade ejer af en i hver farve, så også Alfred og de andre i familien lige kan låne en ring, hvis de har brug for det.


Der er så mange gode dimse-ting og -sager, så jeg håber du går på opdagelse og finder de ting du har brug for. Det gør godt at give efter for dimsetrangen. Om det er at bide, nulre, folde, rulle, klemme eller noget helt andet. Der er helt sikkert også en dims (eller flere) til dig.

Tjek fx www.spektrumshop.dk eller Inklusion online som har gode udvalg af dimser.


Tangles er også populært at dimse med. De kan fx købes hos Tanketing.dk.
Jeg har selv også en OSM, som jeg er meget glad for. Den ser sådan her ud og kan drejes – og er lavet i lækker plast.


Har du dimser, du vil anbefale? Skriv gerne en kommentar og smid et link.

2 thoughts

Skriv et svar