Skru dog ned

“Skru ned for din stemme!” Sådan siger vi ret ofte til Alfred, for han TALER TIT RET HØJT – især hvis han er begejstret over noget. Det kan også være at han sidder tæt på og taler højt. I det hele taget ville det være rart med mere tydelig volumekontrol – og så fandt jeg den her:

20120411-095848.jpg

Den er fra Boardmaker Share – en skattekiste af inspiration i brug af Boardmaker – og så er det gratis. Du skal bare oprette dig som bruger, så er det lige at gå til. Du kan også dele dine egne Boardmakerskemaer og gemme andres til senere brug.

3 thoughts on “Skru dog ned

    • Kære Dorthe – du behøver jo slet ikke Boardmaker for at bruge Boardmakershare. Der kan du søge efter skemaer, opgaver, osv. som andre har lavet og delt – og hente det som pdf.
      Men selvom Boardmaker er godt, så er det ikke løsningen på alt 😉 Tænk i behov og gør det simpelt. Måske kan du nøjes med at skrive stikord suppleret med tændstikmænd? Du kender jo dine børn bedst 🙂

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s