Så skal der løbes!

Hvis du bare ikke orker at læse mere om løb fra min side – så hop ud af dette indlæg. Men hvis du er med på en rask 5’er, så læs med her. Der er ganske vidst længe til at Fælledparken er dækket af hvide telte og sovset ind i duften af grill – men det er nu der skal planlægges – og du kan komme med på holdet. Hvordan? Jo – her er Mias opfordring:

Hej alle

Så er vi ved at være på den igen – DHL og fredag den 29. august i København. Jeg håber virkelig at vi kan samle en masse hold i år, der gerne vil løbe for et godt formål. Et par af jer fra sidste år har allerede tilkendegivet, at I gerne vil. Det er super fedt 🙂
Jeg vil rigtig gerne have forhåndstilkendegivelser, så jeg ved hvor mange hold jeg skal købe. Jeg har ikke regnet på prisen endnu – og nogle af jer har jo også t-shirts fra sidste år, medmindre I gerne vil fornye dem til anden organisation. Min drøm er selvfølgelig en masse sponsorer.
Derfor 3 ting:
  1. Hvis I gerne vil med igen i år, så send mig endelig en mail (mia@favola.dk) med det
  2. Hvis I kender nogen der gerne vil med, så spred gerne budskabet og få dem til at sende mig en mail – jeg skal nok oprette en event på det også, når jeg har en ca indikation af hvor mange vi bliver
  3. Hvis I kender nogen der kunne være interesserede i at sponsere noget af det – telt, drikkevarer, mad, startnumre etc, så send dem endelig i min retning – jeg vil tage rigtig godt i mod dem 🙂 
Mange hilsner
Mia Erlund
CEO|Favola
Hjælp os med at hjælpe andre på Run4Charity.dk

Så altså – hvis du har lyst til at løbe DHL Stafet fredag d. 29. august, kan du via Run4Charity være med til at støtte Landsforeningen Autisme ved at løbe med.

Skriv til Mia – mia@favola.dk – og tilkendegiv via denne begivenhed på Facebook at du gerne vil være med.

Jeg løb selv med sammen med holdet sidste år – og det var rigtig hyggeligt. I år kan jeg desværre ikke være med.

 

Skriv et svar