Give away: Dit sensitive barn

Bogen Dit sensitive barn er skrevet af Anne-Mette Sohn Jensen og udkommer i dag. Du kan læse et gæsteindlæg, som hun har skrevet til Autismetanken lige her – og så kan du takket være forlaget Pressto være så heldig at vinde dit helt eget eksemplar af bogen.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg, og så trækker jeg hele to heldige vindere på lørdag d. 6. februar 2016 kl. 21.

Dit sensitive barn

69 thoughts on “Give away: Dit sensitive barn

 1. Jeg har en kollega med et særligt sensitivt barn, hende ville jeg rigtig gerne forære denne bog især D. 5 febr hvor hun har fødselsdag.

 2. Det lyder som en bog jeg skal læse.
  Jeg genkender en del af det der skrives om fra min hverdag med min dejlige søn på 10 år.

 3. Er mor til en sensitiv dreng på 6 år. Det med at være meget sensitiv, er en meget ny verden for mig, så jeg ønsker mig meget denne bog så jeg kan lære mere og bedre hjælpe og forstå min søn,

 4. Jeg er ny følger her på bloggen, jeg har fulgt dig, i et stykke tid, med stor interesse på Facebook, hvor jeg er blevet inspireret til mit arbejde som specialpædagog i en specialbørnehave. Bogen ‘Dit Sensitive barn’ ville jeg læse med stor faglig interesse🍀
  God dag
  Hilsen Anne

 5. Årh den gad jeg godt at vinde… Jeg startede med et sensitivt barn som du er udredt som infantil autist, jeg var med Til at svare på spørgsmål i hendes start af bogen.
  Og som pædagog i børnehavpe tror bestemt også den ville være gavnlig.

 6. Det er en bog jeg virkelig gerne vil have.
  Min sensitive søn kæmper virkelig i skolen i øjeblikket og lidt let læsning til lærene ville ikke være af vejen…

 7. Åh…Den ønsker jeg mig. Jeg har to børn med autisme og et plejebarn med Adhd. Alle 3, er de MEGET sensitive, på alle områder.

  Også her et STORT TAK, for alt, hvad DU deler.

 8. Denne bog ville være et dejlige input i vores hverdag, men et signalstærk/sensitiv barn, og ikke mindst for vores omgivelser som gør så meget for at forstå vores søn

 9. Dejligt med en ny bog på området. Min datter på 8 har fået en angstlidelse oveni sin sensivitet, og hun kæmper i øjeblikket for at passe sin skole. Som forældre er det altid kærkomment med fokus og nye vinkler på tingene.
  Tak for en dejlig blog i øvrigt.

 10. Venter med længsel på nyt fra jeres hverdag med Alfred. Min Alfred som har mange af de samme udfordringer fylder 5 år imorgen.

 11. Den bog vil blive budt velkommen i mit arbejde
  Med at blive bedre til at forstå mennesker med
  Særlige behov 😊

 12. Som fagperson (socialpædagog) kan jeg lære meget af forældrene…de kender jo deres børn bedst. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde din bog 🙂

 13. Vil være ubeskrivelig taknemlig, hvis jeg bliver den heldige.. Både ut og datter er særlig sensitive og har virkelig brug for at få mulighed for at sætte mig meget mere ind i vores situation.. ❤️❤️❤️

 14. Den har stået på ønskelisten, siden jeg læste gæsteindlægget på bloggen, men der er så længe til min fødselsdag, så jeg vil prøve lykken her ☺

 15. Det ville være skønt at vinde den bog – prøver hele tiden at blive klogere ift. særlig sensitivitet primært for min datters skyld men også for min egen og arbejdsmæssigt.

 16. Blev meget fanget af indlægget og vil frygtelig gerne læse bogen og dermed blive klogere på de sensitive 😊

 17. Hjemme med min sensitive datter, der har ondt i mave og hovedet. Så den bog vil lande helt perfekt her i huset, så vi kan blive bedre til at skærme hende fra for mange input.

 18. Bogen skal klart læses, som vinder eller ej. Som social pædagogbåde i arbejdstiden og “fritiden” så er den vist et most. Lige præcis den med forældreevnen har været og er fortsat en kæphest hos os…

 19. Det kunne være skønt – med en NT-dreng der er særligt sensitiv samt en dreng med IA som bestemt også kæmper med sensitivitet, ville det være fantastisk at gøre sig klogere!

 20. Denne bog lyder som om den kunne være en uvurderlig gave for mig og min mindste datter… Jeg har læst artiklen og jeg føler jeg kunne ha skrevet den selv… Ville elske at drage nytte at dette fantastisk redskab 🙏🏼

  • Den ville jeg elske at eje. Da både min søn på 10 og jeg selv er super senetive. Læste et uddrag og elskede den positive tilgang som Anne Mette har fokus på. Er selv i en børnehave hvor jeg kan se de sensitive børn kan have det svært. Hvor forståelse kan være en nøgle for at blive sensitivt forstået. Vh Mette.

 21. Jeg ønsker mig inderligt denne bog. Har selv en dreng på 10 år og er selv sensitiv. Det jeg læste som var et uddrag var en positiv tilgang og det mangler jeg virkelig. Arbejder i børnehave hvor vi også har sensitive børn og kunne få en hjælp til den positive tilgang og fokus ville være dejligt. Håber jeg vinder for forståelsen og fordybelsen gennem en bog for at bruge det i mit arbejde. Vh mette

 22. Jeg glæder mig så meget til at læse den bog. Jeg skulle have været med i undersøgelsen, men måtte desværre udgå af personlige årsager. Jeg har en meget sensitiv dreng og vil så gerne læse om hvilke erfaringer andre har gjort sig ❤️

 23. Tillykke med udgivelsen i dag🎉Så prøver jeg da også lykken om at vinde din bog, som jeg er sikker på er helt fantastisk og som jeg under alle omstændigheder har tænkt at anskaffe mig😊👍🏻.

 24. Jeg vil gerne vinde bogen, så jeg er bedre rustet til de udfordringer min søn giver mig. Desværre er jeg den eneste der kan se at han er anderledes end andre børn. I børnehaven er han altid sød og rar og meget medgørlig. Det er kun herhjemme han får nedsmeltninger.

 25. min datter er særlig sensitiv og vi kunne godt bruge en guide til at klare hverdagens udfordringer som følger med det at være særlig sensitiv. Bogen er et stort ønske herfra

 26. Åh hvor vil jeg gerne vinde den. Det betyder så meget at læse Anne Mettes blogindlæg, og lige for tiden, hvor det er svært i vores familie ville det være fantastisk at læse hendes bog.

 27. Åhh, den ville jeg med glæde elske at læse. Er selv særlig sensitiv og har to døtre som også er, dog på hver deres måde og en søn, som nu også viser tegn derpå. Mere viden inden for dette område, kan kun gavne en travl småbørnsfamilie som os 😊
  Min mand joker med vi er særlig mærkelige, og har måtte tage afsted til foredrag om emnet, alene for at forstå os bedre 😉

 28. Jeg ville forære den til Dorte Bagge. Hun tænker mange tanker om sin datter – måske der ville komme svar på nogle af dem…

 29. I dag fik vi på den psykiatrisk akutmodtagelse anbefalet at holde vores sensitive 13 årige dreng hjemme fra skole. Bogen vil kunne lærer os om, hvad det vil sige at være forældre til et sensitivt barn.

 30. Først en opfordring til indlæg: Giv gerne dine kommentarer til uddraget (og ikke kun, at du gerne vil vinde bogen(!)). Kommentar: det var meget positivt at læse uddraget: at der “altid” er noget positivt (når man har øje for det). Et af mine fem børnebørn har diagnosen “Atypisk autist”. Han har en meget intens måde at vise sine følelser på. Der er egenskaber ved ham, der kræver speciel håndtering, men han giver SÅ meget. Jeg er bedstefar og savner en PRAKTISK (ikke-akademisk) bog til at få mig til at forstå, hvordan jeg kan støtte knægten bedst muligt. Den bedste bog hidtil er “Derfor hopper jeg”. Jeg glæder mig til også at blive inspireret af denne bog. Tak for at du skriver den.

 31. Jeg kunne meget godt tænke mig at læse den bog. Jeg har 2 teenage-drenge med Asperger og OCD – de er også meget sensitive overfor lugte og lyde. Før de fik diagnoserne, var jeg sikker på at de var hypersensitive…men det ene udelukker jo ikke det andet 😉

 32. Bliver meget rørt når jeg læser om sensitive børn. Jeg ser så meget min datter idé mange eksempler! Jeg er mor til en 6årig hvor det for nyligt er gået op for mig at hun klart er hsp. Vil så gerne hjælpe hende og mig til at bruge det som styrke.. er ikke selv sensitiv så jeg har så meget brug for gode værktøjer.

 33. Jeg tror måske jeg har en søn der er særligt sensitiv, så jeg vil blive rigtig glad for denne bog😊

 34. Da jeg selv er sensitiv og tilmed har en stor dreng der er sensitiv og hans lillebror der i sommers fik diagnosen infantil autist ville jeg meget gerne vinde denne bog og blive lidt klogere 🙂

 35. Altid godt med mere læsning og viden inden for dette område. Har en søn på snart 13 med IA og ADD og deraf også særlig sensitiv.

 36. Hvor er det dejligt med de forældre-forfatter-bøger, som kommer ud for tiden. Den her bliver helt sikkert den næste, jeg vil kaste mig over – efter at have læst Emma – et pigeliv med Aspergers. Så meget at dele – og give videre til andre, der er omkring vores børn 🙂

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s