Podcast premiere

Jeg siger det som det er. Jeg er stolt og varm om hjertet. Ikke kun fordi Alfred og August har hygget sig sammen. Men de har lavet en podcast! Sådan håndholdt og helt selv.

img_1825

De lavede selv manus, filmede og holdt tiden. Mikkel og jeg drak vin og snakkede i køkkenet og anede intet imens. (Luksus søndag!)

Den første episode er om videospil. Jeg har fået lov til at dele den her – så vi taler (endnu) ikke iTunes og den slags. Men hvem ved?

Jeg giver ordet og scenen til mine elskede små nørder – her er 12 minutter om PS4 spil, som anmeldes og rates – kombineret med lidt fjol og brødredrilleri.

Den viser for mig hvad der kan komme ud af at dyrke interesser og have lyst til at dele sin viden med andre. Der er ingen tvivl om at Alfreds store interesse for gaming har bidt sig fast – og jeg beundrer hans evne til at huske og formidle den store viden. Samtidig er det skønt at se, hvordan August også får lov og plads til at være med – og hvordan han som en anden producer styrer tiden og programmet.

2 thoughts on “Podcast premiere

  1. Hold nu op nogle skønne drenge. Stor respekt for at lade dem dyrke deres store interesse. Må igen smile ad hvor meget din Alfred minder mig om min egen Alfred (5 år IA). Talemåde, sprogbrug, mimik, gestikuleren. Sjovt. Men SÅ skønt at se hvor dejligt han udvikler sig.

  2. Pingback: Gamenators afsnit 2 | Autismetanken

Skriv hvad du har på hjerte

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s