Jeg springer ud!

Jeg springer lige ud i det, for sådan er det også kommet i stand. Eller det vil sige, det har nok været undervejs et stykke tid – i hvert fald fra min side. Men nu er det officielt, selvom det foregår ved siden af mit almindelige DGI Inklusion-arbejde.

Jeg tilbyder nu rådgivning, terapi og pædagogiske forløb hos Molis i København – og glæder mig meget til at komme rigtigt i gang. Ea Carøe, som tidligere har været hos (min yndlings) Kirsten Callesen i Psykologisk Ressource Center har åbnet den hyggeligste praksis lige ved Nikolaj Kirke, og det er altså der, jeg skal til også at have min gang.

Jeg er ydmyg, spændt og glad, men det giver så meget mening.

Hvis du ikke allerede har været inde på Molis’ hjemmeside, så vil jeg på det varmeste anbefale dig et besøg (om ikke andet så for at se den sødeste hund, som også er ansat – hun hedder Josefine!).

Vi tilbyder også kurser, forløb og en række andre ydelser – så hold øje med siden.

MOLIS

Hvis du undrer dig over hvad Molis mon betyder, så kan du læse det lige her. Jeg synes det er fint og er stolt over at være med på holdet.

 

 

3 thoughts

 1. Tillykke ☺

  KH en glad følger

  Fra: Autismetanken [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 18. august 2016 14:46
  Til: Stine Sylverstersen
  Emne: [Nyt indlæg] Jeg springer ud!

  Kathrine Felland Gunnløgsson posted: “Jeg springer lige ud i det, for sådan er det også kommet i stand. Eller det vil sige, det har nok været undervejs et stykke tid – i hvert fald fra min side. Men nu er det officielt, selvom det foregår ved siden af mit almindelige DGI Inklusion-arbejde. J”

Skriv et svar